Om Camilla

Camilla Isaksson har jobbat professionellt som sångerska, låtskrivare, textförfattare och skådespelare sen 2015 och setts i en rad olika sammanhang. Hon är från början utbildad på Royal Holloway, University of London i drama och engelsk litteratur och har även gått musikalprogrammet på Balettakademien i Stockholm.
Med otrolig bredd har Camilla tagit sig an det mesta materialet från visor och klassisk operett till jazz, soul och musikal. Hon har sjungit med några av Sveriges bästa jazzmusiker och turnerat runt om i Sverige som både sångerska och skådespelare.
 
Det som utmärker Camilla som artist är hennes mångsidighet då hon behärskar många olika stilar både musikaliskt och skådespelarmässigt.
Hon har spelat sommarteater och revy, regisserat monologer, hon komponerar musik och är även textförfattare på både svenska och engelska.
 
Camilla är kan man lyssna till på skivan ”Sharp Island”, ett samarbete med jazzmusikern Stefan Isaksson som kom ut oktober 2017. En jazzplatta med bandet Kamouflage som hon även turnerat med under hösten 2016.
Finns nu på Spotify!